Dit is een foto die gemaakt is toen ik de op MULO zat aan de Kleine Houtweg in Haarlem, zo’n 55 jaar geleden. De foto is gemaakt op het oude Schiphol. De lerares die mee was, mevrouw IJsselmuiden zag ik later nog wel eens in Heemstede en toen kon ik niet bevroeden dat wij op de Kerklaan naast haar zus zouden komen wonen.
Een ander meisje haar zus is jarenlang de kleuterjuf van onze M. en A. geweest. Ik speelde soms bij hen thuis en haar zus (hier op de foto) had een kinderkassa waar je bedragen op kon tikken en dan ging, met een belletje, de kassa-lade open. Soms mocht ik daar ook mee spelen en dat heeft diepe indruk gemaakt want ik weet het nu nog.

Een ander meisje bleek later de nicht van mijn ex-schoonzus D. te zijn en ik kom haar geregeld tegen want zij woont bij mij om de hoek.
Nog een ander meisje van de foto kom ik ook geregeld in het dorp tegen en op de bridgeclub.

En zuster Carla? Die heb ik later nog één keer gezien op een reünie. En verder ben ik geen van deze meisjes nog een keer tegen gekomen.

klik op de foto om hem te vergroten dan kun je me vast wel vinden.