Het gaat weer goed in huize Van der Eem, en dus zijn we samen op pad gegaan, naar de film. Een Deense film’ de schuldige’ ( maar dan in het Deens) die zich helemaal afspeelt in een kamer van een alarmcentrale van de politie. Een van de mooiste films die ik de laatste jaren heb gezien. Je ziet een agent, hoort de stemmen van de mensen die de alarmcentrale bellen en je blijft gekluisterd aan het beeld hangen. Top!
Dank voor de tip M.

Gisteren zonder Ton naar de film over Maria Callas, want ¬†daar is hij geen grote fan van. Ik wel. Gelukkig had ik een andere liefhebster die ook wilde en ik heb met kippenvel gezeten: wat een stem. Het verhaal kende ik grotendeels, maar haar te zien en te horen was geweldig. Dus vandaag stond bij mij Maria Callas aan tijdens het bewerken van foto’s. Een van die foto’s is deze. Laat de herfst maar komen met de stem van Callas op de achtergrond.