Vandaag waren wij even weg. Ton had geen zin in zijn verjaardag, maar we wilden er toch wel iets feestelijks van maken. Nu wilde ik al een tijdje naar het labyrint op het Kagereiland en vanmorgen hebben we dat gecombineerd. Ik merkte dat een ander soort labyrint dan ik gewoon ben op het strand anders ‘loopt’. Maar het kan natuurlijk ook gewoon aan mij liggen en hoe ik me op dit moment voel. Ton voelt niets voor dit alles en bleef lekker op een bankje aan het water op me wachten.

Toen hadden we trek in koffie en op weg naar een restaurant kwamen we langs de meest mooie, leuke, oude huisjes en steeds het uitzicht op het water. We wonen er zo dichtbij en waren hier nog nooit geweest. Wel even met een boottocht aan het andere eind van het eiland maar omdat het toen goot zijn we alleen in het restaurant daar geweest. Maar dit vanmorgen voelde echt of we er even helemaal uit waren. Feestgevoel.