Onze strandvakantie in Katwijk zit er weer op. Allerhande weer gehad, het meeste goed en zelfs een avond met de meest mooie luchten voor een fotograaf. Ook voor degene die niet fotograferen trouwens.

Voor de terugreis werd regen beloofd, veel regen en die hebben we dan ook gehad. Zou minder erg geweest zijn als mijn accu, die vol had moeten zijn, niet leeg geweest was. Tot Noordwijk viel het te doen, maar daarna kreeg ik duwhulp tot huis aan toe van mijn vriendinnen. Om beurten en soms tegelijk duwden zij mij tegen de duinen omhoog, kregen even rust als ik omlaag ging, maar dan waren ze weer nodig. En dan is ruim 30 kilometer lang. Maar we hebben het gehaald al zal ik nog dagen de gevolgen van deze rit voelen. Maar dan maar veel slapen, wat computeren en wie weet morgen een klein stukje lopen. En anders maandag of dinsdag. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog.