Dit was een heerlijk weekend. Zaterdag met vriendin C. naar het textielmuseum in Tilburg. Twee, of liever drie vliegen in een klap. De eerste klap is dat we elkaar weer zien en lekker bijpraten, de tweede is dat ik nu eindelijk in het textielmuseum kom en de derde is dat we ieder heerlijk hebben staan fotograferen. Dit is voor herhaling vatbaar, alle drie de klappen.

Behalve het ambacht van weven door de tijden heen tot en met nu, was er ook een prachtige tentoonstelling. We hadden nog wel uren kunnen doorgaan, maar ons hoofd was vol en mijn lijf moe.

Vanmorgen op de computer de foto’s bekeken, verbeterd indien nodig en ermee gespeeld. En vanmiddag weer eens ouderwets langs de lijn gestaan, of eigenlijk gezeten, langs het hockeyveld. A. moest uit bij Bloemendaal en HI Bloemendaal speelde nog en het was er druk, heel druk, maar zo gezellig. Het team van A. deed ┬áhet beter dan Feyenoord, want bij de rust was het 1-0 voor HBS en heeft A. o.a. een strafbal gehouden. In de rust zijn we weer weg gegaan want koud en te harde banken. Kortom, heerlijk weekend.