Vandaag, zaterdag voor pasen, ben ik naar het Stedelijk Museum in Amsterdam geweest naar de overzichtstentoonstelling van Ed van der Elsken. Dat was bijzonder genieten en onder de indruk zijn van zijn gedrevenheid en gave mensen op het juiste moment vast te leggen. De zwart wit foto’s vond ik het mooist. Het was een stap terug in de tijd met veel herkenbare tijdsmomenten, zoals de meisjes met de getoupeerde haren ( suikerspin) en de kleding. Ik zag ook de foto waar ik heel lang geleden een gedicht bij maakte. (komt een andere keer).
Thuis gekomen natuurlijk lang rusten, maar het is altijd de moeite waard om dat ervoor over te hebben. En nu weer even verder met mijn mappen op de pc schonen en daar kwam ik ook foto’s tegen uit een nog niet afgerond project van A. en mij met foto’s over reflecties. Toen was ik er trots op, nu heb ik het merendeel weggegooid. Maar deze mogen blijven.

Rest mij ieder goede paasdagen te wensen.