Vanmorgen heerlijk in de zon zitten lezen en daar was de eekhoorn weer, rennend van de ene naar de andere kant. Wat zijn het toch een prachtige beestjes. Na ons slaapje op de fiets naar Bredevoort, het boekenstadje. Daar hebben we goede herinneringen aan. Overal boekenwinkeltjes, in ieder straatje en de oude school ook helemaal vol met boeken.

Groot was onze teleurstelling vanmiddag want de school die vroeger vol oude boekwinkeltjes was, was een brouwerij geworden. De winkeltjes in het stadje die er nog waren, op een hand te tellen, waren dicht en alleen wat open boekenkasten met heel oude, voor ons niet aantrekkelijke boeken op straat. Maar het terras op het oude plein, daar was het goed toeven. Toen weer op de fiets terug naar Aalten en daar naar de boekwinkel. Ton kan met lege handen naar buiten komen, maar dat lukt mij niet. Na een goed avondmaal op een ander plein gingen we weer terug naar ons boshuisje . Weer een heerlijke rustige dag en morgen wordt het weer zonnig is ons beloofd. We zien wel wat het ons brengt.