Gisteren naar een prachtige viering geweest in onze Bavokerk aan de Herenweg. We hebben geluk dat we een schitterend koor hebben dat de vieringen veel extra’s geeft. Ook de preek kan iets toevoegen en dat was gisteren ook. Thema was:’ wie is mijn naaste’. En heel belangrijk bleek maar weer dat je niet moet kijken naar wat jouw naaste voor jou kan doen, maar wat kun jij voor jouw naaste doen. Woorden om thuis verder over na te denken, dat gebeurt niet vaak na een preek. Dit keer wel. En na afloop koffie met gezellige babbel met oude buren, ton zijn zus H. en ander bekenden. Een fijn begin van de zondag. En liet het mooie voorspelde weer het wat afweten, ons bezoek van die middag gelukkig niet. En zo kon het gebeuren dat we ons opeens realiseerden dat we al meer dan zes uur met elkaar zaten te praten, lachen , eten en drinken. Ja, met goede vrienden vliegt de tijd maar blijft het fijne gevoel.

En nu weer gewoon maandag, wasdag, strijkdag en wat er verder nodig is om een huishouden op orde te houden. Maar je ziet, ook tijd voor een korte stop achter de computer voor een stukje op Fluweelbloem en wat foto’s van de beelden bij de kerk in Hoofddorp. Op de eerste foto zie je de wat saaie realiteit. Op de andere heb ik met behulp van de computer er wat meer leven in gebracht.