Gisteravond een onverwacht bijzonder avond gehad, samen met Ton. We gingen naar Velserbroek waar vier koren zouden optreden en in een van die koren zong een bekende van ons, vandaar. Eerst zong ieder koor apart, dat was al een feest, en na de pauze zongen ruim 200 enthousiaste zangers en zangeressen, begeleid door een kleine band gospels. En ik was weer terug in de tijd dat wij die liederen op school zongen en ik genoot. Ton ook. Hij zat ook mee te klappen en te genieten. Wie van mijn leeftijd heeft niet mee gezongen met’ Give me that old time religion’ en ‘ Put your hands in the hand of the man who stills the water’.

En dacht ik in het begin: tjee, een sportzaal, kon die niet wat gezelliger. Maar toen het zingen begon waren we alleen met de muziek bezig en het plezier van als die koorleden en de muzikanten. Het is dat ik al zoveel doe maar anders zou ik ook op een koor gaan. Maar teveel leuk is niet leuk dus houd ik het bij mijn huidige bezigheden en zing ik in de auto ( alleen als ik er alleen in zit) keihard mee met Abba, Robert Long of wat er nog meer in voorraad is. Een mens moet zijn beperkingen kennen.