Vanmorgen naar de Amerikaanse oorlogsbegraafplaats geweest. Waren we al eerder geweest maar maakt iedere keer weer indruk. Ik zag jonge en oudere mensen met bloemen lopen en gericht naar een graf gaan. Ik sprak een mevrouw met bloemen hierover aan en zij vertelde dat ieder graf iemand uit Margraten heeft die het heeft geadopteerd. Er is zelfs een wachtlijst en het gaat van ouder over op kind. Indrukwekkend. Diederik van Vleuten had het er in zijn laatste show ook over.

verder hebben we op ons gemak wat rondgereden, zijn naar een klooster geweest en gaan zo dadelijk lekker uit eten en vieren dat we vandaag 46 jaar getrouwd zijn. De kinderen trakteren, beter kan niet. En morgen weer naar huis. Het is goed gegaan, Ton wordt sterker in zijn benen, nog even en hij springt weer over een slootje  heen.