Gisteravond bij Hart van Nederland een mooie reportage gezien van Coco, de hoofdpersoon in Annemarie’s boek, op het circuit in een heel snelle auto en hoe ze ervan genoot. Annemarie had voor veel pers gezorgd en ook in het Haarlems Dagblad en het AD is erover geschreven. En nu maar hopen dat er veel boekjes verkocht worden. Joke heeft het startschot al gegeven, dank.

Gisteren in het schrijfcafe was het thema’ traag’ maar we moesten onze gedachten laten gaan over ‘ snelle jongens’

Al die snelle jongens in hun snelle pakken en snelle auto’s worden vanzelf trage jongens met wijde jasjes en trage auto’s en hebben er dan nog steeds geen erg in dat ze niet meer tot de snelle jongens behoren.

En wat is snel, dat is ook voor ieder verschillend. Ja Verstappen was snel, sneller dan zijn concurrent in ieder geval. En Coco ging met Sebastiaan Bleekemolen in haar ogen ook heel snel en wil het liefst met haar rolstoel nog sneller, maar dat mag niet. Ik ben tegenwoordig sneller dan Ton maar als ik met vriendinnen loop ben ik weer de minst snelle. Dus snel is ook betrekkelijk al is het te meten. Nu ga ik snel stoppen want er wacht nog enig huishoudelijk werk voor ik straks ga bridgen.