Ik ben vanavond weer even achter de computer gekropen om wat met tulpen te spelen en soms gaan ze dan dansen, althans, dat zie ik er in. Het is leuk om oude en nieuwe foto’s te combineren en naar de beste combinaties te zoeken. En dan kan er een nieuwe foto ontstaan. Ik wil proberen een serie te maken van dansende bloemen en dat betekent zoeken naar een rode draad die ze verbindt. Het rode heb ik al, nu de draad nog. Ik heb wel gemerkt dat de eerste foto vaak het opzetje is en dat het uiteindelijk iets totaal anders wordt. Maar dat is het leuke van het uitproberen. Een soort schilderen, maar dan met foto’s en de computer. Maar nu is het tijd om af te gaan sluiten en een glas lekkere witte wijn in te schenken. Ton gaat slapen na een rustige dag met weer wat vooruitgang. Ik ga nog wat lezen.