Twee jaar geleden hadden we nog een ander uitzicht: we keken op de bollenvelden van Noordwijkerhout. En dat was geen straf. En terwijl wij daarvan genoten werd ons nieuwe huis steeds meer ons nieuwe thuis en daar was weer een heel ander uitzicht.

Daar zat ik vanmiddag aan te denken toen ik op het balkon zat.

Vanmorgen was er geen tijd om daar te zitten want Ton moest weer voor controle naar het ziekenhuis. Het was weer even spannend omdat zijn bloed maandag niet goed was, veel te hoge ontstekingswaarden en hij mogelijk vandaag dan toch geopereerd zou moeten worden. Maar gelukkig was het bloed sinds maandag verbeterd en mocht hij weer mee naar huis. Het is nog steeds niet goed maar goed genoeg om een weekje weg te blijven. We zien enige vooruitgang en hopen dat het zich voortzet en ook Ton weer kan genieten van ons mooie uitzicht en wie weet gaan we over een tijdje dan een paar dagen ergens anders van een heel ander uitzicht genieten. Maar zover is het nog niet, maar dagdromen, dat kan altijd.