Vanmorgen met A. en fototoestellen op de fiets naar Haarlem, op zoek naar oude muren, graffiti en wat we nog verder door onze lens wilden bekijken. En het was koud, heel koud. Voor we bij ons eerste doel kwamen, zagen we een steegje vol gekleurde muren. Dus fietsen neer gezet en ieder haar eigen kant uit. Het zal je mooie muur of garagedeur maar zijn die vol gespoten wordt. Zo op het eerste oog niet van hoge klasse. Maar als je er details uit gaat halen, dan worden die stukjes muur weer heel bijzonder. Althans, voor ons. Nadat we hier verzadigd waren gingen we verder naar het terrein net achter het station dat we altijd zien als we er met de trein langs rijden. Spannend op onbekend terrein te gaan dat daar al zo lang is maar waar we nooit zijn geweest.

Toen werd het tijd voor warme chocomelk en zelf ook warm worden. Daarna verder gegaan aan de andere kant achter het station, de Baljuwslaan waar vroeger de post gesorteerd werd. Heerlijke verwaarloosde oude muren, bespoten deuren, kapotte gordijnen enz. We hadden gelukkig een grote geheugenkaart bij ons. Toen we te koud werden en ook hier verzadigd waren gingen we weer terug naar de warmte. Een kleine eerste indruk. Klik op de foto’s om ze te vergroten.