Woensdagmorgen heerlijk gewandeld met D. langs de Molenplas in Schalkwijk. Het was lekker vriesweer, we waren warm gekleed en ik had gelukkig mijn fototoestel mee. Ik hoopte op een rij aalscholvers maar die waren er die ochtend niet. Wel mooie bevroren grassen, een veld vol sneeuwklokjes en duidelijk was welke in de zon stonden en welke niet. Maar ook bloesem aan de bomen, de katjes van de wilg die zilver schitterden tegen de blauwe lucht. Een ondiepe plas was bevroren en alweer stuk getrapt, maar dat was wel weer mooi voor de foto. Na deze heerlijke wandeling hebben we buiten op het terras in de zon zitten genieten van het uitzicht en elkaars gezelschap. En van een kop koffie natuurlijk.

Er wordt weer regen voorspeld voor het weekend maar wie weet hebben ze het mis en krijgen we nog zo’n heerlijke dag.