Jawel, het is weer zover. Ik ben met mijn twee vriendinnen een midweek in Katwijk. Zelfde strandhuisje als vorig jaar en als het aan ons ligt voor de komende jaren ook. Wat is er mooier dan zo vanuit je kamer het strand en de zee te kunnen zien, de zonsondergang te volgen zoals gisteravond. Zo maar even de deur uitstappen en dan op het strand te staan. Het is heerlijk. We zijn een ochtend naar Leiden geweest, hebben een fietstocht door de duinen naar Scheveningen gemaakt en voor het eerst stond ik hier op de pier. ¬†De foto’s komen als ik thuis ben. Maar veel heb ik er niet gemaakt want ik dacht geregeld :die heb ik al. En vandaag rondom het huisje en ieder doet war zij zin in heeft. We hebben in de avonden film gekeken, zeeliederen gezongen en gejokerd. ¬†Natuurlijk hebben we enorm geboft met het weer (jij ook Petra) maar ik weet zeker dat we met slechter weer het ook enorm naar onze zin gehad zouden hebben. Maar als ik mag kiezen :volgend jaar weer dit weer.