Deze week waren wij in Gorssel in een leuke B&B ( wij zaten in het zwarte huisje) en hadden we nog heerlijk weer ook. We waren naar M. en K. in Brummen en hebben heerlijk bij ze gegeten. De volgende dag ging ik met M. naar de Fundatie en ik heb een stuk van een van de zeeschilderijen van Jan Cremer op de foto gezet. Heel vaak vond ik onderdelen van zijn schilderijen mooier dan het geheel. Op woensdag naar broer F. in Zutphen, heerlijk even zo dichtbij. Donderdag had ik een rustige schrijf- en leesdag in de tuin. Ton was even weg maar zat verder naast me ook te genieten van zijn boek of puzzelboek.

En in de tuin liepen zo’n elf kippetjes rond die ’s nachts, net als hun oergrootouders, in de boom sliepen. Zo gezellig die geluidjes van de kippen die overal vrij door de tuin scharrelden. En daar vond ik wat veertjes die gewoon vroegen: mag ik mee? Ja dus. Vrijdag zijn we weer naar F. gegaan en hebben hem even mee genomen naar de boekwinkel. En ja, ook ik kwam weer met twee boeken naar buiten. Niet zoveel als F. maar ik kan weer lekker voort. En zaterdag, de dag van het stormachtige weer kwam onze A. ons opzoeken. In de tuin zaten we niet met de regen en storm, maar binnen was het ook gezellig. Samen met Ton zijn puzzel oplossen, ook een tukje doen als wij dat doen en ’s avonds heerlijk uit eten. Toen zij later naar huis ging was de storm gaan liggen, de boom over de weg weggehaald en kwam ze weer veilig thuis. Zoals wij vandaag ook en onze M. gisteren vanuit Amerika. Heerlijke week gehad maar ook weer fijn thuis te zijn. Prachtige rozenboompje op het balkon door de storm erg beschadigd, hoop dat zij het redt. Wel, als dat de enige dissonant is, dan valt er niet veel te mopperen. doe ik ook niet. Ik geniet na.