Wat is het toch belangrijk als je lieve, goede mensen om je heen hebt, vooral als het leven tegen zit. Ze nemen je even op sleeptouw zodat je weer uit de ‘ modder’ getrokken wordt en je weg verder kunt vervolgen. Ik heb zulke mensen om me heen en hoop dat ik ook voor anderen zo kan en mag zijn. Buiten helpt het mee dat de lente komt en de bollen ons tegemoet kleuren. En ons bezoek vrijdag nam een grote bos witte tulpen mee die voor het raam staan te pronken in de bloempot die altijd bij mijn moeder voor het raam stond.

Gisteren heerlijk met mannen en vriendinnen koffie gedronken, bijgepraat, naar het museum Flehite geweest en daarna geluncht wat niet helemaal vlekkeloos verliep ( wat het eten betreft). Het eindigde enigszins hilarisch. Vriendin E. bestelde een dubbele espresso en we wisten niet wat we zagen toen de ober twee kopjes espresso bovenop elkaar voor haar neerzette. We hebben ook daar maar om gelachen. Verder een heerlijke dag om aan terug te denken, net als vandaag maar daarover morgen meer. Ik wens ieder ook zulke dagen met zulke mensen om je heen toe.