Vanmorgen heerlijk met J. in de duinen gelopen. We gingen voor het burlen maar hoorden slechts de hoge geluidjes van een zwerm staartmezen en het eentonige geluid van boomkruipers. We zagen ze trouwens ook. Ook weer veel damherten gezien, allemaal vrouwtjes dit keer op 1 mannetje na. Sommige herten hebben hun donkere wintervacht al, andere dragen nog de lichtere zomerkleuren. Heel veel soorten paddenstoelen gezien op de grond, op dode bomen en op levende bomen. Maar omdat ik niet zo goed had opgelet of de accu van mijn fototoestel wel vol was ( nee dus) moest ik selectief te werk gaan. Ook wel eens goed voor de mens. Deze foto is voor mij de foto van de dag. De kleuren van de herfst gecombineerd met het grijs van de winter. Het was een solitaire berk in een leeg duinlandschap. Prachtig.
Klik erop om hem groot te zien.