Wat een heerlijke dag om buiten te zijn. Vanmorgen op de fiets met Ton naar A. en R. om de nieuwe vloer, althans het deel dat klaar is, te bewonderen. En haar nieuwe stoel uit te proberen. Geen stoel voor mij, maar A. en M. zaten er prinsesheerlijk in. Na de koffie fietste Ton direct door naar huis want in de middag had hij een lezing samen met vriend H., weer in Haarlem. En ik? ik had lekker niets, behalve mijn fototoestel om enkele opdrachtfoto’s te maken. Maar dan kom je zoveel anders ook tegen waarvoor ik even afstapte. En al die mensen die van het buitenzijn genoten, waar ik ook was. Daarna even langs vriendin A. die exposeert op de Kunstlijn ┬áin Heemstede. Jas uit, gewoon in je trui op de fiets, dat is toch niet te geloven. Maar het was echt zo. Morgen met I. naar een celloconcert en verder draadjesvlees en lof maken voor dochter M. die even mee komt eten. Geen slecht weekend. Deze twee foto’s waren de ‘ bijvangst’ van vandaag.