Afgelopen week met de WUMMAH-vriendinnen naar Katwijk gewest. Vorig jaar is het ons zo goed bevallen in een huisje op het strand, dat we weer gegaan zijn. En volgend jaar weer gaan. Alle drie hebben we een man die niet van zand tussen zijn tenen houdt, dus maken we gebruik van deze kans om met elkaar van zonsopgang tot zonsondergang te genieten van het strand, de zee, de luchten. En van elkaar natuurlijk. En de lekkere wijn en hapjes. En het diner dat vanuit het naastgelegen restaurant bij ons thuis geserveerd wordt. En dan zitten wij daar toch een partij te genieten, we raken er gewoon niet aan gewend, zo heerlijk is het. We zijn op de fiets erheen gegaan, hebben in de omgeving door de duinen gefietst, zijn met de bus naar Leiden geweest en hebben natuurlijk langs het strand gelopen met ons fototoestel. Ik moet nog meer dan de helft van de foto’s bekijken, maar bij deze kun je alvast even meekijken. Van de week wisselen we de foto’s uit, dus ik ben heel benieuwd naar die van de anderen. Allemaal hebben we foto’s met koffie en gebak, wijn en hapjes en zee, heel veel zee. En Ton is met zijn vriend Ad uit biljarten geweest, ook met een hapje na. Is met zijn dochters een avond uit geweest, dus ook hij heeft een goede week gehad.

Als je ze vergroot wil zien, klik op de foto.