Vandaag een dag met heftige regenbuien. De familie op de camping treft het niet. We zagen net dat het fietspad beneden ons werd leeggepompt. Dan zit je vier hoog lekker hoog en droog. Planten op het balkon hoeven geen extra water vandaag. Inmiddels is het fietspad weer droog en schijnt de zon. Prachtig die regendruppels tegen het raam waar de zon in schijnt.

Om nog even op de reactie van ┬áRosalie terug te komen: ik ben half groen, half blauw denk ik. Soms gemengd tot een ‘wat zal ik doen ┬ákleur’. Gelukkig maar want ik houd niet zo van die uitgesproken types, die zijn vaak zo weinig flexibel. Goed is goed, fout is fout. Maar goed is bijna nooit helemaal goed en fout nooit helemaal fout. En wat voor de een goed is hoeft dat weer niet voor een ander te zijn. Net als de regen. Goed voor de een, pech voor de ander.