Vanmorgen voor de laatste keer met een eivolle auto naar Heemstede gereden. Daar de meeste dozen uitgeruimd, koffievisite ontvangen, nieuwe schoenen voor Ton opgehaald, brood gegeten en even bij A. En R. Langs geweest. Toen zakten we door onze hoeven dus spoorslags naar hotel De Zoete Inval waar we dit weekend verblijven. We hadden een eenvoudige kamer geboekt maar tijdens het inchecken hoorden we dat we geüpgraded waren naar de meest luxe kamer met aparte zitkamer, balkon, luxe badkamer en kingsize bed. Het waarom werd er niet bij gezegd. Maar toen we de zitkamer binnenkwamen stond daar een kaart van nicht M. En neef A. Die ons dit cadeau gaven. Je snapt, de tranen sprongen spontaan tevoorschijn.wat een onverwacht lief cadeau.  En nu heb ik heel lang geslapen en zit ik met een kop thee bij de hand dit te typen. De balkondeuren staan open en buiten schijnt de zon. Opeens moet ik aan een paar dichtregels denken die ik zei op ons 25 jarig trouwen:

geen dag kan zo beginnen

als deze dag begon

ik kwam mijn binnen

en daar was enkel zon.

En zo voelt deze dag ook. Zon in Noordwijkerhout, daarna in Heemstede en nu in ons hotel. We hebben boeken mee, er staat een grote tv. Wij zullen ons niet vervelen.