We hebben onze langste tijd er hier opzitten. Nog wappert de was hier in de wind en kijken we naar moeder eend die begon met zeven jongen en er nu nog vier heeft. Reigers?Ratten? Snoeken? Anders?

Zondag weer even gekeken in het toekomstige huis van A. en R. zij waren nog druk aan het klussen en hebben samen met familie en vrienden al heel veel voorwerk gedaan. Vandaag begint bij hen de aannemer. Gelukkig heb ik nog kunnen vastleggen hoe mooi half afgetrokken behang kan zijn.


En terwijl bij hen begonnen wordt, komt bij ons het einde in zicht. Vandaag hebben we gekeken hoe mooi de vloer gaat worden. De mannen hebben zich een slag in de rondte gewerkt omdat morgen de keuken geplaatst wordt. Wat zal dat een ander gezicht zijn als die er is en de vloer helemaal klaar is. Ik had gelukkig mijn fototoestel bij me want de onderkant van de vloerdelen waren zo mooi ingelijmd en ook de lijm op de vloer had zulke mooie patronen. Geniet maar even mee dan ga ik Ton helpen met de afwas.