Vandaag een historische dag: we hebben vanmiddag het appartement op de Kerklaan gekocht. Het is nu echt van ons en dat voelt heel goed. Van de week hebben we in de zon op het balcon gestaan en ook dat voelde goed. De stucadoors hebben alle wanden en plafonds gladgestreken en die zijn nu aan het drogen. Ook de andere werkers schieten enorm op en he twordt een paleisje.

Over historie gesproken: in 1969 kochten wij ons eerste huis aan de Koediefslaan en kregen leuke buren. Die leuke buren worden morgen hier in Noordwijkerhout weer onze buren. Hoe leuk wil je het hebben.
Nog meer historie: van de week had ik een feestje en tegenover mij zat een mevrouw die me bekend voorkwam. Wij gissen waar wij elkaar van zouden kunnen kennen. Toen zij de naam van haar vroegere winkel noemde wist ik het: wj hadden samen een kamer gedeeld in de vroeger Mariastichting toen onze M. geboren werd, bijna 40 jaar geleden. Zij wist nog hoe ons geboortekaartje eruit zag en hoe M. heette. En nu gaan we binnenkort de 40e verjaardag van onze kinderen vieren. Inderdaad, hoe leuk wil je het hebben.