Het leuke van een fotocursus is dat je door de opdrachten ( mits die creatief zijn en onze docent is zeer creatief met zijn opdrachten) anders gaat kijken naar een omgeving waar je vaak genoeg bent. Nu moesten we door een klein kader op drie verschillende plekken gaan kijken en spannende combinaties vinden die je niet direct herkent. Nu heb ik op het moment niet zoveel tijd maar wil de de opdrachten wel goed doen. Dus denken waar ik heen zal gaan. Dat werd een openbaar gebouw in de buurt waar ik regelmatig kom. Ik voelde me in het begin wel voor joker staan met dat kartonnetje voor mijn oog. Dicht er tegen aan en dan steeds verder van me af totĀ ik iets zag dat me boeide. Maar als je lekker bezig bent heb je geen erg meer in de mensen om je heen en vergeet je dat je enigszins voor joker loopt. En ik moet zeggen dat ik nu stukjes ‘ mooi van lelijkheid’ zag en daar blij van werd. Enig idee waar ik ben geweest? De laatste foto laat mij al fotograferend zien op de laatste plek in dat gebouw waar ik foto’s heb gemaakt. Die staan nu echter niet hier. Klik op de foto’s om ze te vergroten.