Gisteren hadden we thuis een markt van alle dingen die we niet mee willen nemen maar die we wel een goede bestemming willen geven. Dus twee vensterbanken vol boeken, keurig gesorteerd naar onderwerp. Tafels vol snuisteren. Gelukkig kwamen er genoeg mensen die iets van hun gading vonden en blij naar huis gingen met een of meer tassen/zakken vol. En tegelijk was het voor hen ook een soort afscheid van het huis nemen. En na afloop kwamen twee sterke mannen en die namen alles mee wat over was. Zij blij, wij blij. Dank A. voor het regelen.

       

En dan hebben we nog onze mooie grote boekenkast . Deze is met de hand gemaakt, oersterk, als nieuw en te koop. Via Marktplaats lukt het tot nu toe niet, wie weet weten jullie iemand die er interesse voor heeft. Laat hij/zij maar een bod doen. Komen kijken kan altijd.