Gisteren schreef ik al over het opbouwen van het concours hippique en de foto’s die wij daar maakten. Duidelijk werd waar de vips op zouden zitten en waar de ips. Betalende toeschouwers heb je nodig, dat zijn dus de ips ( belangrijke personen). Daar heb je er veel van nodig dus die zet je op plastic kuipstoeltjes vlak naast elkaar op de tribune. Dan zijn er sponsoren met aanhang nodig en dat zijn de vips ( erg belangrijke personen). Die laat je binnenkomen via de rode loper met aan weerszijden van die glimmende paaltjes met daartussen een rood koord. Daarna nemen zij plaats op rode of blauwe gestoffeerde stoeltjes. Ik weet niet of daar standsverschil in zit in die kleuren. Duidelijk is dat wel tussen de plastic en de stoffen stoeltjes. Het heeft mij in ieder geval een aantal leuke foto’s opgeleverd. Klik erop om ze te vergroten.