Vanmorgen met I. gefotografeerd in het Haarlemmermeerse Bos. Eerst ‘ gewoon’ wat natuur, toen zag ik prachtige stenen uit de voormalige Japanse tuin van de Floriade, maar daarna werd het echt leuk want ze waren het concours hippique aan het opbouwen. Dus tribunes van onderaf op de foto, van opzij, al die stapels stoelen en andere ritmes die we ontdekten in gewone dingen werden op de foto vastgelegd. We gingen ieder in ons eigen tempo maar genoten hetzelfde. En hoe langer je kijkt, hoe meer je ontdekt en hoe meer je ontdekt, des te langer blijf je op een plek. Tegen lunchtijd liepen we naar het restaurant, ook een restant van de Floriade. En daar stroomt nog altijd het water over het dak, over een glazen uitbouw en langs glazen ramen omlaag. Je snapt het, ook daar werd op de heen en terugweg halt gehouden, want de zon stond net weer anders waardoor de kleuren weer anders waren dan een uur daarvoor. Vandaag laat ik een paar waterfoto’s zien, morgen komen de stoelen aan de beurt. Klik op de foto’s om ze vergroot te zien. De foto’s zijn niet bewerkt, alleen wat scherper gemaakt indien nodig. De kleuren komen door de zon en door mijn polarisatiefilter waar ik soms wat aan draai en verrast wordt door het resultaat.
En deze heerlijke dag werd afgesloten met het goede bericht dat broer F. geen uitzaaiingen heeft! Nu wordt er verder aan de reuma gewerkt.