Af en toe zijn wij in de stad en passen dan op twee poezen. Maar verblijven in de stad is anders leven dan ver weg van de winkels. Zo loop ik iedere dag door allerlei straatjes en in al die straatjes zijn winkels en…het is uitverkoop. Ik heb mij dus het een en ander aangeschaft en daar geniet ik van. Maar nog meer geniet ik als ik gewoon rondloop of fiets met mijn camera. Als laatste ben ik gisteren de grote┬áBavokerk op de Grote Markt binnen gegaan en daar heel op mijn gemak rondgelopen, kaarsje aangestoken ( ik dacht dat ze dat alleen in katholieke kerken deden) en foto’s gemaakt, vooral de plafonds waren heel bijzonder. Tijdens het fietsen kwam ik bij de andere grote Bavokerk, langs de Leidsevaart en daar was de koepel zo mooi opgeknapt, dus hup, op de foto. En voor de baasjes de twee poezen. En die andere twee foto’s heb ik bij zonsondergang op het terras gemaakt.