Gisteren en vandaag deed ik samen met Astride mee aan de 5hoekkunstroute, voor het eerst. Wij kregen expositieruimte in het kantoor van onze A. Het was een druk maar heerlijke weekend. Ik ‘hing er’ met foto’s en Astride met schilderijen en 3d-kunst. Veel mensen die wij kenden kwamen langs en dat vonden wij heerlijk. Maar ook veel onbekende bezoekers hebben we gehad en daar hebben we leuke gesprekken mee gehad, zelfs in het Engels en Frans, jawel, wij gingen internationaal. Natuurlijk waren er ook echte kijkers die geen toelichting van ons wilden, zij wilden gewoon in eigen tempo kijken naar wij wij te bieden hadden. Voor degenen die niet konden komen of die nog even opnieuw willen kijken, hierbij de foto’s die ik tentoon stelde. Klik erop om ze te vergroten.

Deze eerste vier zijn gemaakt in de 5hoek. De andere foto’s zijn binnen of rond Haarlem gemaakt.

Ik heb ook een aantal kaarten met gedichten van mijzelf daarop verkocht. de kaart die uitverkocht was, was met het volgende gedicht erop:

net als een boom in het voorjaar
bot ik naar alle kanten uit
groen en slank van binnen
mollig in de etalageruit.