Voor ik het vergeet: Rob, bedankt voor de uitleg. Ik had het eerder willen zeggen, maar vergat het steeds. Gisteren is onze oudste haar 40e levensjaar in gegaan en dat hebben we met elkaar gevierd. Gezellig dus. Vanmorgen ging Ton vroeg op pad om met W. een dag te bridgen en zij hebben het goed gedaan. Niet zo goed als schoonzus I. die eerste werd. Ik was ook sportief want ik ging weer eens naar het hockeyveld. A. moest in Heemstede spelen en daar ging ik op de fiets heen. Fototoestel mee want je weet maar nooit en inderdaad, ik heb heel wat foto’s van de hockeyvrouwen gemaakt en wat ik zoal rond het veld voor interessants zag. En zo rustig als op de foto had ze het niet.

Daarna, traditie, een broodje kroket en verder op de fiets naar het huis van mijn moeder voor de post. En op het Koepad ( wij zeggen altijd Koeienpad) zag ik beukentakken in het water liggen die met hun schaduw tezamen een schoonheid vormden. Ik heb het van drie kanten vastgelegd. Thuis heb ik de foto’s omgezet in zwart wit want dat vond ik hier beter bij passen. Klik erop om ze mooi groot te zien.