Hoewel ik deze dagen bijna elke dag buiten aan het fotograferen ben, ben ik van de week ook een middag binnen bezig geweest, samen met A. op haar atelier. Wij gingen verder met foto’s voor ons nieuwe boek met als rode draad’ weerspieglingen’. Ik had wat kleine kerstballetjes mee genomen maar die kleuren waren te hard en toen viel er een stuk. In navolging van A. (zij bedenkt altijd van alles waar ik niet op zou komen) legde ik die op een glasplaat naast een spiegel en het leek of de stukjes zweefden. Ik had ook een cadeauzakje bij me dat prachtig allerlei kleuren reflecteerde als er licht op gezet werd. En vaak zie je pas op je toestel hoe bijzonder dat effect is. Je snapt het, ook dit was genieten. Maar toch, op dit moment is voor mij de buitenpret hoofdzaak, dus ik ga er straks weer lekker opuit. Jawel, voor de zoveelste sneeuwfoto maar vooral om te genieten, diep die heerlijke winterlucht in te ademen en daarna vol verwachting achter de pc te gaan zitten.

klik erop om ze te vergroten