Gisteren ben ik met drie vriendinnen naar Amsterdam geweest, naar het Bijbels Museum. Dat is vier maal heerlijk. Allereerst lopen door Amsterdam met elkaar en om ons heen kijken naar al die verschillende gevels en wat er verder allemaal te zien is, dan uitgebreid koffie drinken en bijpraten over wat nog niet verteld was in de trein, dan het museum bezoeken en genieten van de geschiedenis van het huis en de collectie en voor mij en G. dan ook nog het mogen fotograferen. De mooiste foto’s heb ik gemaakt van de prachtige trap. Thuis gekomen bleken de foto’s van onderaf veel sterker dan die van bovenaf. Maar vooral bleek uit alle foto’s wat een heerlijke dag wij met z’n vieren hebben gehad. En dat wij terug door de stromende regen en storm moesten? Geen probleem voor deze meisjes.
Oh ja, even wat anders, ik heb mijn kerst/nieuwjaarskaarten weer terug gevonden. Ze lagen in een la die ik voor heel andere dingen gebruik en gelukkig moest ik er van de week even iets uithalen en daar zag ik mijn kaartenschat liggen.

klik erop om ze vergroot te zien