Oh je, denken een paar, deze keer sla ik maar over. Een ander wrijft in de handen, lekker, gedichten. Tja, zo is er iedere keer wel iets voor iemand.
Vanmorgen ben ik met Ton naar Noordwijk gegaan om te kijken naar de tentoonstelling in de kerk Maria Ter Zee omdat daar twee werken van mij hangen. Foto’s met gedichten rond het thema’ nieuw leven’. De tentoonstelling is een stuk kleiner dan andere jaren en dat vonden wij wel jammer. Ik kreeg een groot compliment van Ton, die toch niet zo van de gedichten is: ‘jouw werk vind ik het mooist.’ Kijk maar mee en lees maar mee, wel even erop klikken voor de vergroting.

We zijn even naar de boulevard gereden voor een kop koffie en ondanks dat het waterkoud was, ben ik even richting zee gelopen want de wolkenluchten waren op z’n Haagse Schools.

Thuisgekomen wilde ik beginnen met mijn kerstkaarten te schrijven die ik de afgelopen week heb ontworpen en uitgeprint. Maar ze zijn spoorloos, nergens te vinden en ik weet dat ik ze voor het open huis in een lege foto-envelop heb gedaan. En nu ben ik bang dat die bij het oud papier terecht is gekomen en dat hebben wij voor het open huis weg gebracht. Ik hoop het niet en zo ja, dan krijgen heel veel mensen een digitale kaart dit jaar.