William Shakespeare zei:

Ik voel me altijd gelukkig, weet je waarom?
Omdat ik niets van niemand verwacht
Verwachtingen doen altijd pijn
Het leven is kort
Dus houd van je leven
Wees gelukkig en blijf glimlachen
Voordat je spreekt, luister
Voordat je schrijft, denk
Voordat je uitgeeft, verdien
Voordat je bidt, vergeef
Voordat je pijn doet, voel
Voordat je haat, heb lief
Dat is het leven
Voel het, leef het, en geniet ervan

 Dit stuurde vriendin B. mij en ik denk omdat we afgelopen donderdagmiddag na de literatuurmiddag met z’n vieren hebben gegeten en toen uitgebreid met elkaar hebben gesproken over hoe je zin aan je eigen leven kunt geven, wat een rijke vrouwen wij zijn dat wij zo met elkaar dit allemaal kunnen doen, maar ook dat wijzelf degenen zijn die het doen. Ik ben het helemaal met de tekst van Skakespeare eens en daarom heb ik hem even in het Nederlands omgezet en op Fluweelbloem geplaatst.