Ik kreeg twee reacties waar ik weer op wil reageren. Allereerst van een mij onbekende Rob Haster die bij een gedicht van hem een foto van mij heeft geplaatst op zijn blog. Hij vroeg toestemming en heeft mijn naam keurig vermeld. Het gedicht is prachtig dus als je nieuwsgierig bent, kijk dan op onderstaande link. http://ontginner.wordpress.com/2012/11/16/dun/

En Folkje miste een foto in het stukje over Edam, namelijk van het maken van de foto. Die heb ik dus opgezocht en ook een van Folkje met het resultaat. En afgelopen week heeft A. mij ook op de foto gezet terwijl ik op het strand een aanspoelsel vastlegde en later in het bos toen we een prachtig spinnenweb zagen . Zo doen we dat dus.
En je weet, klik op de foto’s om ze goed te zien, vooral die van het spinnenweb. En die laatste foto, enig idee wat dat zwarte ding is?

De afgelopen week aan de kust hebben A. en ik ons geconcentreerd op alle aanspoelsels op het strand en dan niet alleen de vormen gelet maar ook de kleuren. Zo viel ik op felblauw en als je daar op gaat letten, dan zie je steeds meer. En dan nu bedenken wat te doen met al die foto’s. Eerst natuurlijk: wat kan weg en wat mag blijven. Dan: wat doen we met de blijvers? In de map Sint Maartenszee  laten of er een boekje van maken en neem ik dan ook aanspoelsels uit andere series mee als die er goed inpassen? Gelukkig bederven ze niet en blijven ze in de map tot ik weet wat ik ermee wil. Maar mezelf kennende wordt het wel een keer een boekje.