Gisteren werd  er weer een Open Huis door de makelaars georganiseerd en ook wij deden eraan mee. Bijtijds op want om 11 uur kan de eerste voor de deur staan. Als er geen bel gaat, dan lees je de zaterdagkrant, en nog een, je gaat even wat op Fluweelbloem zetten, maar dan wil je wel weer iets ‘ echts’ doen met je tijd, dus ben ik wat gaan fotograferen in de logeerkamer. Ik nam steeds een tekening, schildering van mezelf als achtergrond en daar zette ik dan een beeldje van een engeltje voor, of twee boeddha’s of wat stenen, schelpen, een kinderschoentje, wat ik maar om me heen zag. En daar dan wat mee spelen. En net toen ik lekker bezig was, ging de bel. Snel opruimen, een la in en naar beneden. Maar het was de makelaar die zijn belangstelling toonde en vroeg of er al kijkers waren geweest. Nee. En rond half drie dacht ik: ik kan wel naar bed gaan want nu komt er toch niemand meer, toen kwam er een belangstellend stel. En klokslag drie kwam er nog een stel.  Dus niet voor niks geweest. Of het iets oplevert is weer afwachten. Hoewel, het heeft wat foto’s opgeleverd. Kijk maar naar mijn ‘ spielerei’.
klik erop om ze te vergroten