Na twee weken Vijfhoek zijn we weer thuis. We hadden nog plannen voor de zondagmorgen (boekenmarkt op de Grote Markt) maar vanwege de regen hebben we dat aan ons voorbij laten gaan. Maar vorige week was er nog een kleine boekenmarkt bij ‘ ons’ om de hoek, op het Kerksplein en daar zijn we wel geweest zoals op de foto is te zien. Dat is zo leuk met zo’n telelens, Ton heeft totaal niet in de gaten gehad dat ik een foto van hem nam. De poezen hadden dat wel in de gaten maar lieten het toe. We hebben heel wat afgelopen deze twee weken door al die leuke straatjes en vooral het straatje naar de letterlijke vijfhoek dat vol gehangen was met oranje geverfde kleding liepen we graag door. Ik denk dat de bewoners het zelf erg leuk vinden want het hangt er nog steeds. En heel veel toeristen hebben het op de foto gezet, net als ik. Het is even wennen geen poezen om je heen en niet even Italiaans ijs halen na het eten. Maar terug in je eigen huis, dat is altijd weer fijn.
klik op de foto’s om ze te vergroten