De afgelopen dagen waren voor een aantal mensen goede dagen. Voor onze nicht en neef en familie omdat de zware operatie zo goed is geslaagd en net kreeg ik een mail dat hij al weer thuis is. Was je vroeger voor een kleine operatie twee weken in het ziekenhuis, nu krijg je een hersenoperatie en ga je twee dagen later al weer naar huis. Ongelooflijk. Natuurlijk moet hij het voorlopig heel rustig aan doen, maar toch, hij is weer thuis.
Voor mij waren het ook fijne dagen want gisteren ben ik samen met vriendin A. een nieuw fototoestel gaan kopen. Heel lang zitten dubben want tja, die ander is toch niet slecht maar kan niet wat ik echt wil. En omdat ik bewust ben van ‘ leef nu, je weet niet je je een morgen krijgt’ heb ik mezelf er een cadeau gedaan. A. zei dat ik gewoon liep te glimmen na de koop.
Vanmorgen bij haar in de tuin de eerste foto’s gemaakt van een spreeuw en vanmiddag in Groenendaal bij de kinderboerderij hoopte ik dat de ooievaars op hun nest zouden zitten. Ik heb nu zo’n zoomlens dat ik ze echt goed in beeld kan krijgen. En zij hadden ook een feestelijke middag, dat zie je op de foto. Maar op de volgende foto zie je dat ze zich wel betrapt voelden door mijn camera. Ik ben nog verder gegaan met de andere dieren maar kreeg het zo koud dat ik naar huis ben gegaan. Ik was ook benieuwd naar de foto’s. De camera moet ik nog helemaal leren kennen maar nu ik in een fotoclubje zit zal dat vast wel snel gaan. Morgen hoop ik op wat zon want dan ga ik een stukje de polder in.
klik erop om ze vergroot te zien