Gisteren haalde F. me op om samen naar Naturalis te gaan en daar te fotograferen waar we vorige keer niet aan toe gekomen waren. Het was stil op de parkeerplaats maar we waren vroeg. Toen we naar binnen gingen was het daar ook stil. Wat bleek? Eens per jaar zijn ze gesloten voor onderhoud en dat was precies vandaag. Geen nood, dan gaan we naar de Lakenhal want daar was een tentoonstelling die ik graag wilde zien. Natuurlijk daar wel eerst aan de koffie met wat lekkers. De tentoonstelling waar ik voor kwam viel me tegen en wat ik op de folder had gezien zag ik niet. Dat klopte want dat was een afbeelding van een filmopname. Maar toch hebben we genoten al was het anders dan gedacht.

Thuisgekomen eerst een paar uur bijkomen en daarna toch weer verder met mijn verslaving gegaan. Ik heb al aardig wat verzameld. Bij sommige ben ik na afloop heel blij, bij andere wat teleurgesteld. Was niet precies wat ik had gehoopt, net even verkeerd opgeplakt etc. Zo was ik blij met de eerste afbeelding en de twee wat minder. Buiten regent het, dus niet erg dat ik een bijkomdag heb. Genoeg afleiding op mijn tafel.