We hebben een aantal heerlijke dagen in Voorthuizen gehad. Onze jongste en haar man nodigden ons uit en daar troffen we ook onze oudste en ons nichtje en haar moeder. Wat een heerlijk samenzijn in de tuin, onder de zon. Wat een groot goed is dat toch dit zo’n samenzijn. Na de lunch vertrokken ons nichtje en haar moeder en wij mochten nog blijven. Ik heb natuurlijk zitten tekenen en schrijven en lezen, maar ook in het bos gewandeld samen met dochter, schoonzoon en natuurlijk hondje Bas. Maar zaterdagochtend ging ik alleen, wel met fototoestel en als je alleen loopt worden er veel eerder gesprekken met anderen aangeknoopt dan als je samen loopt. Dus leuke gesprekken gehad, veel foto’s gemaakt en genoten van alles wat de lente in een bos ons biedt. En nu weer thuis, ook heerlijk. Ja, ik voel me bevoorrecht dit zo samen te mogen meemaken.