Gisteren ook geboekseld en een gedicht gemaakt met de gekozen woorden. Vandaag weer nieuwe opdrachten, kijken wat het me gaat brengen. Altijd zo verrassend wat er ontstaat door een simpele opdracht die toch dieper blijkt te gaan dan vooraf gedacht. Maar ik denk dat ik eerst even een rondje ga lopen, het is droog en ik heb wel behoefte aan wat frisse lucht. Kan natuurlijk ook op het balkon gaan staan maar daar is het bewegen tot een minimum beperkt. En dan na afloop een kop koffie en aan de nieuwe opdrachten gaan beginnen. Heerlijk toch dat er vrouwen zijn die dat belangeloos voor andere vrouwen opzetten. En je weet het: even op de afbeelding klikken en je kunt het beter bekijken en lezen. Oh ja, die laatste regels zijn niet van mijzelf maar dat hoorde ik bij De Verwondering. Een tv-presentatrice zou het ooit gezegd hebben, maar ik weet niet wie.