Afgelopen week alleen tekst op Fluweelbloem. Dat komt omdat we een weekje naar Garderen waren en ik daar geen computer had om de foto’s te bewerken. Dit keer een heerlijk huisje (favoriet van onze jongste), een grote tuin met fruitbomen waar het heerlijk toeven was in de schaduw. We hebben veel gelezen, heel veel. Maar zijn er ook opuit geweest naar landgoed Staverden, we zijn naar Harderwijk geweest, naar het Codamuseum in Apeldoorn, naar deĀ zandsculpturen in Garderen en, daar heb ik het meest lopen genieten, naar de heide. En dat alles vlakbij. Laat mij in mijn eentje lopen over de hei met een fototoestel in de hand en ik ben helemaal gelukkig. We zijn weer thuis en ik heb wat foto’s verkleind voor Fluweelbloem. Maar ik ben ook aan het spelen geweest met wat foto’s, maar dat komt later. De laatste twee foto’s laten zien hoe ik opging in het landschap en hoe ik aan het fotograferen ben. Omdat er niemand was om echt een foto van mij te nemen, moest ik het met mijn schaduw doen. Eigenlijk veel leuker.
J