Het was weer zover: ik ging weer spelen met een oude bloem, water, spa rood, inkt en mijn fototoestel. Dat is echt een aanrader om ook eens te gaan doen. Je hebt niet veel nodig: een of twee glazen vazen, water, als je wilt bubbelwater, een of meer bloemen, inkt en een fototoestel. Een zaklantaarn om wat extra licht te krijgen kan ook handig zijn. Ik zet een glazen vaas op een andere vaas om er beter bij te kunnen met mijn fototoestel en om wat meer licht te krijgen. Helemaal leuk is als je het later op je computer wat kunt bewerken. De onscherpe stukken snij ik eruit, de kleur haal ik soms wat op enz. En dan kan dit het resultaat zijn.

dit is de deksel van een glazen theepot die vol condens zit. Je ziet de oude thee er nog onder.

dit is alleen water en inkt en daar even in roeren.

dit is een oude pioenroos in water, spa rood en wat inkt

dit is de onderkant van de bloem met inkt in water en spa rood.