Vorige week een blote zomerjurk gekocht omdat het te warm was op het balkon. Ik wilde deze week mijn zomer- en winterkleding omwisselen in de kasten maar ben blij dat ik het nog niet gedaan heb. Het is winterjassenweer met handschoenen buiten. Gelukkig hoef ik er niet uit als ik niet wil, maar ik denk toch een rondje te gaan maken.

Gisteravond en vanochtend even een foto gemaakt vanuit de kamer.

Morgen zou ik nieuwe plantjes bij het graf van Frank gaan zetten, maar dat ga ik nog niet doen. Onze M. en A. moeten dit weekend met vriendinnen de tent opzetten op Vlieland en dan ook daarin slapen om het zondag helemaal af te maken. Nu heeft A. corona en kan dus niet mee. Of ze dat erg vindt, ja en nee. Het is ieder jaar toch bijzonder dat ze dat met z’n viertjes doen, weer of geen weer. Maar als ik mocht kiezen tussen lekker warm in mijn bed of in de tent, ik zou het wel weten.