Vanochtend weer eens heerlijk zitten werken met stukjes papier, samen met vriendin A. Van haar zijn het kleine kunstwerkjes, van mij, tja, geen kunstwerkjes maar ik ben blij mee. En daar gaat het toch om. Thuis heb ik er op de computer nog wat verder aan doorgewerkt. De eerste foto is zoals de eerste collage geworden is. toen ik hem omdraaide en in de kern wat verdraaide zag ik er opeens een slapende kat in, foto 2. Toen heb ik het geheel zwartwit gemaakt en er een stuk afgesneden en zag er iemand achter een masker, wegduikend voor de nare tijd van nu., foto 3. Ik weet het, mijn fantasie is ruim maar misschien zie jij het ook (of iets anders).

Daarna maakte ik een kleine collage naar aanleiding van de eerste en maakte het rood belangrijker; foto 4.  En toen ik die zwartwit maakte zag ik opeens Jezus aan het kruis waarbij zijn hoofd al omlaag hing voor de overgave. Wonderlijk wat kleur doet want dat zie ik in de eerste totaal niet.