In tijden van slecht nieuws is goed nieuws meer dan welkom. Zo vieren we vandaag Ton zijn 81e verjaardag. Al komt er geen visite, is er geen feest, toch vieren we dat hij 81 is geworden. De wonderen zijn inderdaad de wereld nog niet uit.


De afgelopen week stond voor ons in het teken van het nieuwe boek van onze dochter Annemarie: De Berries, deel 2. De feestelijke overhandiging van het eerste boek op haar hockeyclub HBS was slechts voor een paar mensen toegankelijk. Natuurlijk voor de schrijfster, maar ook voor Wim Kieft als voetballer en zijn dochter als hockeyster bij HBS die het eerste boek kregen. En enkele clubgenootjes deden mee aan het toch feestelijk gebeuren. In de week erna werden er al veel boeken verkocht die Annemarie persoonlijk langs ging brengen (mits in de regio Haarlem). Overal blije kinderkoppies met het boek trots in de hand. En niet alleen hockeymeisjes, maar ook hockey- en voetbaljongens. Dus heb je een (klein)kind in de leeftijd van 8-12 jaar: koop het boek, en lees het zelf ook want als volwassene geniet je er ook van.

En deze week hoorden we ook dat ‘Ik wil een leeuw’ zijn derde druk in Turkije krijgt. Dus heb je een (klein)kind in de voorleesfase of net kunnen lezen fase: koop dit prachtige boek.