Vandaag zou ons feest zijn vanwege ons 50 jarig huwelijk. Maar net als zoveel andere dingen kon dit niet doorgaan. Maar onze kinderen wilden dat niet zo maar voorbij laten gaan dus werden wij uitgenodigd om bij hen van een high tea te genieten. Buiten stond al aangekondigd dat wij 50 jaar getrouwd zijn, binnen hingen slingers en ballonnen met 50 erop. De kinderen zaten in de achterkamer, wij in de voorkamer waar de tv staat. En dat was de bedoeling  want daarop werd een film vertoond, gemaakt door de kinderen in samenwerking met onze vrienden en een echte operazangeres. Zij zong voor ons een voor haar onbekend genre muziek. Voor mij ‘Droomland’ omdat ik dat altijd hard  mee zing in de auto en voor Ton ‘haar naam was mooi’ omdat hij daar ooit in het ziekenhuis over had gedroomd. Gelukkig had ik een vol pakje zakdoeken bij me want het geheel ontroerde mij, maakte me blij en gelukkig. Stralend en beladen met bloemen en heerlijke restjes gingen we weer naar huis.

Op onze echte trouwdag gaan Ton en ik thuis genieten van een mooi menu uit een goed restaurant . Wordt het toch nog een beetje feestelijk.