Vandaag was ik bij de presentatie van het boek ‘50 van 70′ van Gea Beukema en Charlotte Krop bij onze plaatselijke prachtige boekwinkel Blokker. Ik was daar omdat ik een van de 50 ben die in het boek staan. En als klap op de vuurpijl: mijn foto werd als cover gebruikt. Sinds vandaag ben ik dus een covergirl. Het is wel gek, maar ook leuk, om stapels boeken te zien met mezelf voorop en rijen vlaggetjes met mijn gezicht erop. Die vlaggetjes ga ik volgende week ophalen, zonde om weg te gooien.

Omdat ik voor de maaksters foto’s maakte van de feestelijke presentatie kan ik er wat van laten zien. Ik beperk me tot foto’s waar ik op sta omdat ik niet weet of anderen op internet willen. M. en A. waren er ook, net als Ton en nog vele, vele mensen. Er was al een cheque voor Kika van 1000 euro en hoe meer boeken er verkocht worden, hoe meer er voor Kika is. Dus vind je het leuk om 50 70jarigen te bekijken en over hen te lezen, koop dan het boek.